Pesta, gripa și COVID-ul – Rețeta garantată pentru vremuri grele în agricultură

criză fermier, Farm To Fork rabla pentru tractoare
Imagine ilustrativa, Sursa: istockphoto.com

Porcul a cam dispărut, puiul e tot mai slab, noi suntem tot mai bolnavi, iar România produce tot mai puțină carne. Fermierii se gândesc deja că nu mai merită să faci afaceri cu porci, și nici nu-și mai permit să plătească oameni să stea la „dădăcit” animale, să nu le atingă pesta. Din cauza gripei aviare, puii de carne sunt tot mai puțini, deci și cererea pentru furaje este tot mai mică. În timp, hrana noastă cea de toate zilele… va fi tot mai scumpă. Urmăriți declarația unuia dintre cei mai mari antreprenori din domeniul furajelor, într-un interviu realizat de Ovidiu Ghinea.

YouTube player

Picture of Florentin Iuga
Florentin Iuga

 NOTĂ  Imaginile folosite au caracter ilustrativ. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

 ATENȚIE!  orice comentariu trebuie aprobat de un moderator, de aceea pot apărea întârzieri în publicarea lor. Ne rezervăm dreptul de a respinge sau a șterge parțial acele comentarii care nu respectă o conduită civilizată sau sunt contrare normelor legale de comunicare în spațiul public.

  CELE MAI COMENTATE ARTICOLE  

PUBLICITATE

© AGRO TV 2025 | Toate drepturile rezervate | Este interzisă reproducerea integrală sau parțială, ori distribuirea conținutului, fără menționarea sursei.

Hide picture