PERICOL PENTRU CRESCĂTORII DE VACI! CE ȘI-AU PROPUS MULTINAȚIONALELE

In acesta perioada mai multi fermieri din Romania, crescatori de vaci, au fost notificati de firmele care le colectează laptele ca preturile oferite vor scadea.

AGRO TV, PLATFORMA MEDIA NUMĂRUL 1 ÎN PRESA AGRICOLĂ. PESTE 4.000.000 DE TELESPECTATORI URMĂRESC ZILNIC AGRO TV

Din acest motiv a aparut temerea ca scaderea din acest sezon ar putea anunta o criza majora, cum a fost cea de anul trecut. In 2016 multi crescatori de animale, intrati in impas, au decis să abatorizeze animalele.
AGROTRANZACTII.RO, SITE-UL DE UNDE CUMPERI SAU VINZI UTILAJE AGRICOLE LA CELE MAI BUNE PREȚURI

După o perioadă în care prețul laptelui a crescut, din cauza fluctuațiilor de pe piețele externe, din nou se pune problema unor reduceri a sumelor oferite pe piață. În spatele acestora se află, potrivit președintelui Federației Crescătorilor de Bovine din România, Claudiu Frânc, multinaționalele care vor să profite de creșterea producțiilor din primăvară și de vulnerabilitatea fermierilor autohtoni în fața condițiilor lor.

AGRO-TV.RO ȘI-A TRIPLAT AUDIENȚA ÎN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2017

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult