Patru persoane au ajuns la spital în urma unui accident cu lubenițe

Un accident deosebit de grav s-a petrecut în județul Gorj. Patru persoane au ajuns la Spitalul din Tg. Jiu.
lubenita
O autoutilitară încărcată cu pepeni s-a ciocnit cu un camion, pe DN 67. Din primele cercetări rezultă ca vinovat s-ar face șoferul ce transporta lubeniță pentru că nu i-ar fi acordat prioritate celuilalt coleg aflat in trafic.
“Din primele verificări efectuate la fața locului, bărbatul în varstă de 25 ani, ce se afla la volanul autoutilitarei, la intersecția cu DN 67, nu a acordat prioritate de trecere unui autocamion, condus de un bărbat în varstă de 37 ani, din Târgu Jiu, intrând în coliziune cu acesta. În urmă impactului, autoutilitara a ricoșat într-un alt autoturism, parcat în fața unei case”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Gorj.
Patru persoane au fost rănite: șoferul autoutilitarei, doi pasageri aflați în mașina sa, în varstă de 16 și 17 ani, dar și un alt bărbat, în varstă de 61 ani, pasager în camion. Victimele au fost transportate la Spitalul din Târgu Jiu de către echipajele de Ambulantă care au intervenit la fața locului. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului autoutilitarei.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole