16 mai 2022 - 08:12

Partida ilegala de vanatoare! Au impuscat caii vecinilor crezand ca sunt cerbi

Au ieșit la o partida de vânătoare ilegală și au împușcat doi cai ai vecinilor crezând că sunt cerbi!Mai mulți flăcăi din comuna Lupșa, județul Alba, Transilvania au pus-o de-o vânătoare, ilegală, în vârf de munte. Ajungând în zona satului Valea Lupșii aceștia au văzut în gospodăria unei familii doi cai pe care i-au împușcat fără să stea pe gânduri, crezând că sunt cerbi sau căprioare, scrie opiniatransilvana.ro.

Astfel, o familie din comuna Lupșa a rămas fără doi cai după ce un grup de consăteni i-au împușcat. Bărbații au ieşit la vânătoare și au confundat animalele de tracțiune cu doi cerbi. Și cum animalele de tracțiune sunt indispensabile pentru familia păgubită incidentul a fost imediat descoperit.

Inițial braconierii au vrut să se împace cu familia și să le cumpere sau să plătească daunele provocate însă nu s-au ținut de promisiune. Opiniatransilvana.ro scrie că o parte din cei implicați în partida respectivă de braconaj sunt rude ale comandantului Poliției Câmpeni.

A fost anunțată poliția, iar la fața locului s-au prezentat mai multe echipaje însoțite de laboratorul de criminalistică. S-a demarat o anchetă pentru a stabilii circumstanțele acestui nefericit accident. Cei vinovați riscă o pedeapsă de până la șapte ani de închisoare cu executare.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.