4 august 2021 - 09:43

Participa la INDAGRA 2019, cel mai important targ dedicat agriculturii

ROMEXPO organizează, între 30 octombrie și 3 noiembrie, cea mai importantă manifestare cu profil agricol din România – INDAGRATârgul internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei.

INDAGRA 2019 se desfășoară sub Înaltul Patronaj al Președintelui României și reprezintă cadrul ideal pentru prezentarea proiectelor care pot aduce plus valoare agriculturii din România și impulsionează dezvoltarea relațiilor comerciale.

În cadrul evenimentului, producătorii şi distribuitorii din domeniu au posibilitatea de a aduce pe piaţă produse şi echipamente moderne, în scopul de a crește performanţele și profitul în cultura legumelor, fructelor şi seminţelor, creşterea animalelor, viticultură şi vinificaţie.

De asemenea, specialiștii în agricultură au ocazia să acceseze ofertele la mașinile și utilajele care asigură o mai mare flexibilitate şi o creştere rapidă a productivităţii.

Cei care doresc să participe ca expozanți la cea mai complexă manifestare cu tematică agricolă din România, organizată în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, sunt invitați să contacteze organizatorii: www.indagra.ro – secțiunea CONTACT.

INDAGRA se adresează producătorilor și distribuitorilor din domeniile utilaje agricole, echipamente pentru irigații, semințe și material săditor, îngrășăminte, sere și solarii, echipamente zootehnice, precum și prestatorilor de servicii financiare și asigurări, consultanță și formare profesională.