Participă ca expozant la INDAGRA 2022 – cel mai important eveniment agricol din România

Participă ca expozant la INDAGRA 2022 – cel mai important eveniment agricol din România

Pentru că deciziile inspirate se iau vara, iar roadele se culeg toamna, te invităm să te înscrii ca expozant la INDAGRA 2022. Cel mai important eveniment agricol din România se desfășoară în perioada 26 – 30 octombrie, la ROMEXPO.

 

Dacă vrei să îți lansezi produsele revoluționare, să întâlnești noi parteneri de afaceri și să dai curs dialogului de business, te așteptăm ca expozant la INDAGRA 2022.

ROMEXPO îți pune la dispoziție un cadru profesionist în care să îți prezinți oferta de echipamente și tehnologii, precum și noutățile sau promoțiile generoase.

Participarea la evenimentele de nișă rămâne una dintre cele mai importante strategii de creștere a vânzărilor și de menținere în preferințele clienților, de aceea nu trebuie să ratezi Târgul internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei.

- Publicitate -

„Pregătim cel mai mare eveniment de networking agricol din România prin intermediul căruia dorim să încurajăm antreprenorii să interacționeze, să pună bazele unor relații de business și chiar a unor parteneriate care pot stimula dezvoltarea afacerii pe care o dețin. Cu acest prilej, companiile expozante au ocazia să descopere cele mai bune practici de afaceri din industrie și să identifice perspectivele agricole în contextul actual. INDAGRA 2022 promovează producția sustenabilă a culturilor și prezintă cele mai noi tehnologii apărute în acest domeniu.

Ne bucurăm că există un interes foarte mare pentru participarea la târg și că INDAGRA este un real reper pentru producătorii și distribuitorii din domeniu, de aceea îi îndemnăm pe cei care încă nu s-au decis, să ne contacteze, pentru că avem un pachet complex de servicii și soluții creative, astfel încât să le asigurăm o participare de succes”, transmite                              Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Vrei mai multe informații despre condițiile de participare sau vrei să știi detalii despre cum ne propunem să organizăm evenimentul? Reprezentanții ROMEXPO au răspunsuri la toate întrebările tale. Nu ezita să îi contactezi pe indagra@romexpo.ro. Detalii suplimentare despre eveniment pe www.indagra.ro

PROGRAM DE VIZITARE

26 – 29.10.2022, în intervalul 09:00 – 18:00
30.10.2022, în intervalul 09:00-16:00.

 

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole