Parteneriatul între CASE IH și APRILIA MOTOGP™, un aliaj de tehnologie de vârf și performanță legendară

Constructorul de utilaje agricole de top Case IH va sponsoriza echipa de curse Aprilia pentru sezonul MotoGP™ 2022. Mișcarea creează astfel o legătură între celebra marcă agricolă a corporației americano-italiene CNH Industrial și unul dintre cele mai de succes nume din istoria curselor de motociclete.

Acordul, care începe la prima cursă din 2022 din Qatar, se concretiezază într-un parteneriat între companii care operează la vârful inovației tehnice în sectoarele lor de inginerie respective.

Case IH este de multă vreme un lider în echipamentele agricole, fiind un pionier în dezvoltarea de noi tehnologii, cum este, spre exemplu, primul tractor articulat cu șenile de cauciuc de mare putere din lume, Quadtrac.

De cealaltă parte, abordarea inovatoare a Aprilia Racing, parte a Grupului Piaggio din Italia, a ajutat-o ​​la sute de victorii și 54 de titluri mondiale în toate categoriile de curse sportive de motociclete. În timp ce se îndreaptă spre sezonul MotoGP 2022, piloții Aleix Espargaró și Maverick Vinales, doi dintre cei mai talentați piloți din campionat, se vor lupta pentru a îmbunătăți recordurile echipei.

„Tehnologia avansată prevăzută pe echipamentele noastre este comparabilă cu orice din sportul cu motor”, spune Mirco Romagnoli, vicepreședinte Case IH și STEYR Europe.

„Și Case IH și Aprilia Racing împărtășesc mult mai mult – cererea de performanță și putere înaltă, prestigiul mărcilor noastre și pasiunea din spatele lor, plus munca în echipă și competitivitatea necesare pentru a performa la cel mai înalt nivel. Acesta este motivul pentru care suntem încântați să fim parteneri cu Aprilia Racing, unul dintre cei mai importanți constructori din MotoGP, și credem că vom împărtăși aceleași niveluri de succes pe pistă și pe teren. Timpul de funcționare și fiabilitatea sunt esențiale atât în ​​cursele de sport cu motor, cât și în operațiunile agricole zilnice, în timp ce analiza datelor este un element cheie al succesului în câmp și pe pistele de testare și curse. Fie că se urmărește să câștige curse și campionate, fie că țintim sezoane productive de plantare și recoltare, planificarea amănunțită și înțelegerea a milioane de variabile de date sunt fundamentale. Împărtășim riscurile asociate cu vremea și multe variabile care înseamnă că strategiile trebuie reconsiderate în mod constant”, mai spune vicepreședintele Romagnoli.

La rândul său, CEO-ul Aprilia Racing, Massimo Rivola, s-a arătat încântat să colaboreze cu Case IH.

„Aștept cu nerăbdare sezonul următor cu Case IH de partea noastră și sper că fanii ambelor mărci sunt gata să concureze cu noi. În ceea ce privește provocările la nivel mondial și performanțe puternice, împărtășim aceeași atitudine câștigătoare și aceeași dorință de succes. De asemenea, credem în inovație și munca în echipă, două aspecte cheie atunci când concurezi pe o platformă de top: Campionatul Mondial MotoGP pentru Aprilia Racing, piața globală pentru Case IH”, a declarat Rivola.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole