VIDEO Parada Taurilor 2023, un regal al crescătorilor de bovine din întreaga țară

Tradiționalul eveniment ”Parada Taurilor 2023” organizat de Semtest BVN va avea loc în comuna Sângeorgiu de Mureș pe 7 octombrie. Aflată la cea de a 21-a editie, PARADA TAURILOR va aduna și anul acesta sute de fermieri, specialiști în zootehnie, dar și mii de iubitori de animale, curioși să afle mai multe informații despre diferitele rase de bovine.  

Semtest-BVN Mureș susține de peste 50 de ani, încontinuu, producţia de lapte-
carne şi calitatea viţeilor din ferme, prin progresul genetic adus, utilizând de fiecare dată cei mai buni tauri amelioratori ai rasei la nivel naţional, european şi mondial. Parada Taurilor de la Sângeorgiu de Mureș vine să pună în valoare și să încununeze această muncă continuă de cercetare, printr-un eveniment unic, cu o tradiție ieșită din comun pentru fermierii din întreaga țară.

„Eu mă ocup de paradă de 10 ani, de când am preluat conducerea ca și director, și m-am concentrat destul de tare pentru a dezvolta anvergura evenimentului, pentru că, de ce nu, merită. Parada noastră a ajuns să aibă o tradiție ieșită din comun pentru fermierii din întreaga țară, fiind trecut în agenda fiecăruia și așteptat de la o ediție la cealaltă”, a afirmat ing. Valer Radu Sician pentru zi-de-zi.ro.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole