PAGUBE DE PESTE 360.000 DE LEI, PROVOCATE DE INUNDAȚIILE DIN CARAȘ-SEVERIN

90

Inundaţiile de luna trecută din judeţului Caraş-Severin au produs pagube în valoare de peste 364.000 lei, potrivit raportului de sinteză aprobat joi în şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

„Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin a fost convocat de către domnul prefect Matei Lupu. În cadrul şedinţei, a fost supus spre aprobare Raportul de sinteză privind apărarea împotriva inundaţiilor şi fenomenelor hidrometeorologice periculoase ce au afectat judeţul Caraş-Severin în perioada 22-26 iulie. Raportul de sinteză cuprinde valoarea pagubelor, constatate şi validate la faţa locului de către comisia constituită prin ordinul prefectului judeţului Caraş-Severin, în sumă de 363,604 mii lei. Totodată, a fost prezentat procesul-verbal întocmit de Comisia mixtă de stabilire a măsurilor legale şi de constatare a efectelor alunecării de teren produse pe raza localităţii Verendin, comuna Luncaviţa, comisie constituită prin hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin’, a declarat plt. maj. Magdalena Tocmelea, din partea ISU Caraş-Severin, pentru AGERPRES.

În ceea ce priveşte alunecarea de teren produsă pe raza localităţii Verendin, comuna Luncaviţa, în urma analizei documentelor puse la dispoziţie, a constatărilor la faţa locului şi a urmăririi în timp a evoluţiei alunecării de teren, comisia a concluzionat că incidentul nu prezintă pericol pentru populaţia din zonă şi nici pentru drumul judeţean din apropiere.

Citește și

Comentariile sunt închise

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult