Pădurar amenințat cu moartea! Braconierii au venit la el acasă, înarmați!

Un pădurar din județul Bacău a fost amenințat cu moartea de doi bărbați braconieri de trufe, conform Pro Tv. Bărbații erau furioși pe faptul că pădurarul îi împiedica să culeagă din pădure ciupercile scumpe. 

Pădurarul a sunat la poliție, iar aceștia ajunși la fața locului au văzut pe camerele de supraveghere incidentul. În imagini se observă cum cel puțin zece bărbați vin cu două mașini la poarta casei unde locuiește pădurarul și familia sa. 

”Eram acasă cu fetița, eram aici în fața porții și m-am speriat foarte tare. Fetița a început să țipe, ei țipau, aduceau injurii și erau foarte recalcitranți. Ne-am speriat foarte tare și am intrat în casă pentru că am simțit puțin spray cu care pulverizau.”, a declarat Elena Vrânceanu – soția pădurarului pentru Pro Tv. 

Pădurarul a reușit să scape de agresori salvat de tatăl său care s-a apărat de ei cu o bară de metal. Bărbatul a ajuns la spital iritant la față în urma spray-ului. 

Însă agresorii nu s-au oprit aici. Aceștia l-au sunat pe pădurar și l-au amenințat cu moartea.

”Am văzut o mașină la barieră, mi-am dat seama că am văzut niște câini în mașină. I-am întrebat ce fac acolo și au început să mă înjure, că de ce țin bariera încuiată. Am zis că sunt pădurar, fac patrulă și întreb ce caută aici!”, a spus pădurarul Silviu Vrânceanu.

- Publicitate -

Poliția este pe urmele agresorilor. 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole