28 mai 2022 - 13:48

Noua echipa de la MADR! Emil Dumitru, pe lista potentialilor secretari de stat

Într-o ediție specială a emisiunii ”Agricultura la Raport”, tramsmisă live chiar de la INDAGRA 2019, realizatorul AGRO TV Ovidiu Ghinea l-a avut invitat pe ministrul desemnat al Agriculturii, Adrian Oros. Acesta ne-a oferit o informație în exclusivitate legată de echipa pe care și-o construiește pentru preluarea Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Astfel, Adrian Oros a menționat numele lui Emil Dumitru ca fiind pe lista secretarilor de stat pe care și i-ar dori alături. ”Domnul Emil Dumitru este un potențial secretar de stat în Ministerul Agriculturii, în opinia mea. Asta, sigur, după ce voi avea o discuție cu domnia sa și va accepta condițiile mele”, a precizat ministrul desemnat.

Acesta a mai făcut și alte precizări legate de numărul membrilor din echipa sa. ”Eu nu pun niciodată carul înaintea boilor, cum se spune. După ziua de luni mă voi gândi foarte atent, însă, așa cum am promis, am înjumătățit numărul de ministere, așa că probabil vom înjumătăți și număul de demnitari”, a mai subliniat Oros.

În cadrul emisiunii, alături de Adrian Oros, au fost invitați și Adrian Rădulescu, președintele Asociației Fermierilor Români, precum și Alexandru Stănescu, președintele Comisiei de Agricultură din Camera Deputaților. Au fost discutate numeroase subiecte, printre care soluțiile pentru oprirea pestei porcine africane, legea privind camerele aricole sau noul Plan Național Strategic. 

Dacă ați ratat transmisiunea live, puteți urmări emisiunea în această seară, 30 octombrie 2019, de la ora 20:00, la AGRO TV.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.