27 octombrie 2021 - 13:32

Oros: ”Gata cu grupurile de interese! DAJ-urile, in slujba fermierilor”

Ieri, la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a avut loc o întâlnire de lucru cu reprezentanții conducerii Direcțiilor agricole județene. La întâlniere au participat atât ministrul Adrian Oros, cât și secretarii de stat MADR.

La finalul discuțiilor, Oros a subliniat că Direcțiile agricole județene trebuie să se dedice în totalitate intereselor fermierilor români.

”Am avut o întâlnire de lucru cu conducerea Direcțiilor Agricole Județene, la sediul MADR, cu scopul de a avea o imagine clară asupra ceea ce se întâmplă în teritoriu pentru a putea îmbunătăți programele actuale derulate de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale”, a scris ministrul pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, secretarul de stat Emil Dumitru le-a transmis un mesaj clar celor aflați la conducerea DAJ-urilor.

”Direcțiile Agricole Județene trebuie să lucreze în interesul fermierilor! Asta le-am transmis azi directorilor veniți din toată țara la întâlnire! Gata cu grupurile de interese locale! DAJ-urile vor lucra pentru toți fermierii din România în egală măsură indiferent de mărimea exploatațiilor acestora!”, a fost mesajul transmis de Emil Dumitru pe pagina sa de Facebook, în urma discuțiilor.