Oros anunta masuri dupa Consiliul AGRIFISH. Ce a discutat cu omologii sai

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Oros, a participat astăzi, 27 ianuarie, la reuniunea Consiliului UE Agricultură și Pescuit, desfășurată la Burxelles. Cu această ocazie, șeful MADR a stat de vorbă cu omologii săi din mai multe țări europene, printre care Germania și Croația. 

”Zilele acestea mă aflu la Bruxelles, unde particip la Reuniunea Consiliului UE Agricultură și Pescuit. În cadrul acestei reuniuni, ministrul german al Agriculturii, Julia Klöckner, a promovat o inițiativă privind etichetarea pe criterii de bunăstare animală. Această măsură trebuie precedată de o campanie susținută de informare a publicului și de o uniformizare a etichetării la nivel european. Trebuie asigurată o concurență loială, mai ales față de produsele alimentare din țări non-UE care nu respectă exigențele comunitare.

De asemenea, am avut o întâlnire cu Marija Vučković, ministrul croat al Agriculturii. Croația asigură pentru următoarele șase luni Președinția Consiliului Uniunii Europene. Una din prioritățile președinției croate, susținerea fermelor de familie, se pliază perfect pe prioritățile României, fiind o sursă de revitalizare a zonelor rurale”, a precizat ministrul pe pagina sa de Facebook.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole