Oros: „Alegeți produse ROMÂNEȘTI și veți contribui la lupta împotriva SARS-CoV-2”

Într-o postare publicată pe una din rețelele sociale, ministrul Adrian Oros îndeamnă românii la alegeri sănătoase în ceea ce privește alimentația, ca mijloc principal de combatere a pandemiei. „Alegeți produse ROMÂNEȘTI…!

Adrian Oros: ”Alegeți produse ROMÂNEȘTI și veți contribui la lupta împotriva SARS-CoV-2. România are nevoie de solidaritate. Acum, când cu toții suntem afectați de pandemia provocată de virusul SARS COVID-19, consumând legume și fructe vă veți întări sistemul imunitar.

Toate studiile la care am avut acces spun că legumele și fructele de calitate, cultivate cu discernământ, conțin toată gama de substanțe care ajută organismul în lupta cu boala, de la antioxidanți ca vitaminele E și C, la minerale, vitamina D și acizi grași Omega-3.
Dacă alegeți produsele românești, veți contribui la lupta împotriva COVID-19 și în alt mod: dinamizând și un sector economic care este și el afectat de pandemie, agricultura, de care am privilegiul de a mă ocupa în calitate de ministru în Guvernul Orban.
În aceste zile, pediatrii ne avertizează și în privința riscurilor pe care un sistem imunitar scăzut le comportă în general: virozele banale sunt mult mai ușor de luat și afectează mult mai tare organismul într-o astfel de situație – ca să nu mai vorbim de spaima pe care o pot provoca fiindcă prezintă simptome asemănătoare cu COVID-19.
Vă spun toate acestea fiindcă pentru mine, portofoliul Agriculturii și Dezvoltării Rurale nu e o etapă oarecare în cariera politică, ci o miză pe termen lung, care pornește de la formația mea științifică, de la doctorat și departamentul de toxicologie pe care îl conduc la Facultatea de Medicină Veterinară.
O agricultură performantă nu e doar o miză economică și nu interesează numai actorii direct implicați, de la fermieri la investitori. E o condiție sine qua non a unei Românii sănătoase.
Consumați produse românești. Vitaminizați-vă românește”.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole