3 decembrie 2021 - 16:06

Orice ferma are nevoie de folie siloz si plasa protectie siloz pentru o functionare eficienta

Tot mai multe persoane se axeaza pe zootehnie cand vine vorba de intocmirea unei noi afaceri. Raspunderea si munca efectuata de un pasionat de zootehnie nu sunt tocmai simple deoarece acesta trebuie sa asigure conditii optime de trai pentru animale, de o alimentatie nutritiva corespunzatoare, de spatiu, buget, tipul animalelor, profitabilitate.

Tehnologia se dezvolta constantant, si vine in ajutorul fermierilor cu toate aparatele si accesoriile moderne existente si indispensabile pentru eficienta maxima.

In acelasi timp, o mare parte din munca umana va fi redusa vertiginos din cauza tehnologiilor care lucreaza exact dupa cum se cere. 

Produsele sunt imbunatatite de la un an la altul, iar raportul calitate-pret devine unul foarte bun.

In aceasta perioada fermierii nostri se axeaza pe siloz, de aceea suntem pregatiti si le oferim produsele cele mai bune pentru a obtine cel mai bun siloz.

Cand vine vorba de hrana, furajul insilozat este cel mai potrivit prin numarul de substante hranitoare pe care il contine. Poate fi folosit atat iarna, cat si vara ca hrana pentru animale. Procesul de insolizare presupune fermentatia acida a unor plante unede sau partial uscate intr-un mediu anaerob. Un factor perturbator al procesului poate fi patrunderea pamantului ce ar pune in pericol calitatea silozului de conservat. 

Cel mai indicat este sa se foloseasca o folie siloz , o folie de etansare, si o prelata de protectie siloz. Aceasta este produsa din polietena 100%  prezentand o foarte buna rezistenta la rupere sau lovire, avand o grosime de 150 my si trei straturi  cu protectie UV. Folia de siloz poate fi utilizata pana la 10 ani si chiar mai mult si nu este nevoie sa se acopere cu cauciucuri, avand alternativa sacilor cu nisip. Datorita materialului din care este confectionata, nu permite putrezirea sau mucegaierea hranei. 

Protejeaza silozul cu prelatele si foliile pentru agricultura de la Superfarmland

Cu gandul de a ajuta fermierii, Superfarmland a pus la dispozitie si prelate si folii agricultura pentru siloz si constructii.  Gama foliilor agricole este una diversificata si cuprinde produse precum: folie stretch, folie de etansare, plasa protectie siloz, prelata pentru fan( super tex- poly tex), plasa pentru baloti, plasa de protectie Super Tarp. Foliile pentru agricultura nu trebuie sa lipseasca unei ferme. Acestea au rolul de a  proteja fanul, balotii, silozul de conditii meteo nefavorabile, de pasari, si de alti factori daunatori externi. In plus, acestea sporesc si rezistenta a tot ceea ce acopera datorita duritatii de care dau dovada.

Calitatea produselor produselor de Superfarmland este recunoscuta datorita faptului ca sunt achizitionate si ulterior comercializate din tari dezvoltate precum: Germania, Franta, Italia, Belgia, Spania, Olanda si Portugalia.

Pentru o alegere eficienta si optima cei interesati pot vizita magazinul online Superfarmland, dar si depozitul si showroom-ul nostru din Apahida, Cluj.