Organizatorii Agritechnica, mesaj pentru fermierii romani

DLG, sau Societatea Germană pentru Agricultură, a fost fondată în urmă cu peste 130 de ani și continuă să se afle la cârma sectorului agricol mondial. Fie că vorbim de cel mai mare centru de testări mașini agricole din lume sau de târguri internaționale organizate pe întreg mapamondul, DLG facilitează colaborarea între fermieri și inovațiile pe partea de utilaje și tehnologii.

La fel s-a întâmplat și la Hanovra, la Agritechnica 2019, unde compania a organizat tot evenimentul. Echipa AGRO TV prezentă la fața locului a stat de vorbă cu reprezentanți ai companiei, printre care și președintele DLG, Hubertus Paetow, care a transmis un mesaj fermierilor români și publicului AGRO TV.

”Salutări Româiei de aici, de la Agritechnica 2019 din Hanovra. Numele meu este Hubertus Paetow, sunt președintele DLG, Societatea Germană pentru Agricultură. Socieatea noastră este formată din peste 30.000 de membri, cei mai mulți germani, dar, de asemenea, o mulțime de membri de peste hotare. Când ești membru DLG, ai acces la toate informațiile pe care societatea le colectează de la comitetele sale, de la târguri sau de la centrele de testare, informații care pot fi utilizate pentru a vă îmbunătăți afacerile din sectorul agroalimentar.

Societatea noastră vă oferă posibilitatea să intrați în legătură cu oameni din toată lumea și să întâlniți oameni care fac aceleași lucruri, fermieri și producători, pentru a învăța din experiențele lor. Sunteți bineveniți să vă alăturați rețelei DLG de fermieri, producătoi și oamei din secorul agricol, și mi-ar face plăcere să ne revedem, poate peste doi ani, tot aici la Agritechnica, în Hanovra”, a transmis președintele DLG.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole