Ordonanta Militara 9! Marcel Vela: Din acest moment, exportul nu mai este interzis!

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat că în Ordonanța Militară nr.9 vine cu noutăți legate de exporturi. Mai precis, exporturile de grâu pot fi reluate, după ce ministrul a anunţat că prevederile fostelor ordonanţe au fost modificate.
 

“Un punct important al ordonanței se referă la interzicerea exportului de grâu și alte produse derivate, interzicere care a fost precizată și impusă în OM anterioară. Prin această ordonanţă, articolele care interzic acest export îşi încetează aplicabilitatea pentru că, în urma discuţiilor purtate la nivel guvernamental cu comercianţii, s-a reuşit perspectiva şi s-a clarificat achiziţia necesară pentru completarea rezervei de stat astfel încât un subiect important care preocupă Guvernul României – securitatea alimentară- să fie asigurată până la următoarea recoltă”, a declarat ministrul de Interne.

 
 
 
Citește și

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult