Ordonanta Militara 9! Marcel Vela: Din acest moment, exportul nu mai este interzis!

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat că în Ordonanța Militară nr.9 vine cu noutăți legate de exporturi. Mai precis, exporturile de grâu pot fi reluate, după ce ministrul a anunţat că prevederile fostelor ordonanţe au fost modificate.
 

„Un punct important al ordonanței se referă la interzicerea exportului de grâu și alte produse derivate, interzicere care a fost precizată și impusă în OM anterioară. Prin această ordonanţă, articolele care interzic acest export îşi încetează aplicabilitatea pentru că, în urma discuţiilor purtate la nivel guvernamental cu comercianţii, s-a reuşit perspectiva şi s-a clarificat achiziţia necesară pentru completarea rezervei de stat astfel încât un subiect important care preocupă Guvernul României – securitatea alimentară- să fie asigurată până la următoarea recoltă”, a declarat ministrul de Interne.

 
 
 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole