Ordin MADR publicat AZI! Când urmează să intre în vigoare

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR) a publicat vineri, pe site-ul instituției, proiectul de ORDIN privind aprobarea normelor de implementare a principiului recunoașterii reciproce a produselor fertilizante testate, autorizate și comercializate în mod legal în alt stat membru al Uniunii Europene.

Potrivit noului act normativ, operatorii economici care comercializează pe teritoriul României produse fertilizante testate, autorizate și comercializate legal în alt stat membru al Uniunii Europene au obligația de a se supune prevederilor prezentului ordin, în termen de 90 zile de la intrarea în vigoare a acestuia.

Normele privind modul de implementare a principiului recunoașterii reciproce a produselor fertilizante testate, autorizate și comercializate în mod legal în alt stat membru al Uniunii Europene sunt cuprinse în Anexa 1 ce însoțește proiectul de ORDIN și care poate fi consultată pe larg aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole