Ora 21.00 – Agricultura la Raport. „Casă, masă, rasă”!

O nouă ediție Agricultura la Raport vine azi la Agro TV, începând cu ora 21:00, cu noi informații și dezbateri pe cele mai importante subiecte ale momentului

În această seară, în direct la Agricultura la Raport Ovidiu Ghinea și invitații săi dezbat pe marginea sectorului zootehnic. Știți desigur binecunoscutul dicton „casă, masă, rasă”. Aflați în ediția de astăzi, cum puteți avea animale sănătoase și performante de la Ioan Gociman Asociația Aberdeen Angus, fermierul Paul Cristescu și Constantin Muntianu directorul de producție Comcereal Vrancea.

Urmăriți așadar ediția din aecastă seară a emisiunii Agricultura la Raport pentru a putea afla din nou informații de ultimă oră din agricultură.

Ca de fiecare dată, sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina de facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

 

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole