ORA 20:00 Vin ajutoarele pentru seceta! Ce proiecte pregatesc federatiile din agricultura?

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. Vin ajutoarele de la stat pentru secetă! Federațiile reprezentative pentru agricultura românească pun în practică proiecte concrete.

Urmează o nouă ediție extrem de interesantă! Realizatorul Ovidiu Ghinea a reușit să îi adune în față dumneavoastră pe reprezentanții UNCSV, APPR și PRO Agro. Temele dezbaterii vor fi legate de ajutoarele pe care urmează să le dea statul român celor afectați de secetă, dar și despre alte proiecte pe care cele trei federații le pun în practică în momentul de față. Cu ce gânduri se îndreaptă reprezentanții celor trei federații către fermierii români, veți afla în prima oră a emisiunii.

Începând cu ora 21:00, discuțiile se îndreaptă spre rasele bazna și mangalița și ajutoarele pe care le dă statul celor care vor să se ocupe de creșterea unor astfel de rase.

Așadar, vă invităm să urmăriți dezbaterile din acestă seară și să țineți legătura cu cei prezenți în studioul virtual, prin intermediul paginii de socializare, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo trimiteți mesajele și întrebările iar răspunsurile le primiți în direct, chiar în timpul transmisiunii!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole