ORA 20:00 Radiografia zonelor calamitate de seceta! Cand vin ajutoarele?

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. Radiografia zonelor calamitate de secetă. Când vin ajutoarele de la stat?

În această seară, Ovidiu Ghinea vă invită la o nouă ediție dedicată dumneavoastră, fermierilor și oamenilor care se ocupă de agricultura acestei țări. Iar problema principală a tuturor este seceta. Este programată o radiografie foarte amănunțita a tuturor zonelor calamitate de secetă, vom merge prin mai multe județe, vom discuta cu fermierii implicați, ce așteptări au și cât de tare cred în ajutoarele care vor veni de la statul român.

Așadar, ce planuri și-au făcut fermierii pentru perioada imediat următoare, pentru că agricultura trebuie să continuie indiferent de situație, aflați dacă rămâneți cu ochii pe talk show-ul nostru.

De asemenea, nu uitați că așteptăm mesajele dumneavoastră pe pagina de socializare a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport, acolo unde ținem legătura în permanență.

Citește și

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult