ORA 20:00 – Petre Daea, in direct la AGRO TV! Fostul ministru spune lucrurilor pe nume!

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. În deschiderea spectacolului de astăzi, veterinarii ocupă luminile rampei. După acești doctori, urcă pe scenă, cu toate proiectoarele pe el, un fost jupân, cunoscut  bine în lumea agricolă. Țăranii îi spuneau “Trăiți, don’ Petrică!”

La vreme de COVID-19 se vorbește peste tot despre doctorii aflați “pe linia frontului”.  Pentru două ore, realizatorul Ovidiu Ghinea are curaj și face o altă agendă. Fiți atenți! Începe cu medicii…veterinari. Veți fi mirați câte au de spus și mai ales de făcut.

Un punct important pe “Lista lui Ghinea” îl ocupă, în această seară, fostul ministru al Agriculturii -Petre Daea.

O oră nu va fi suficientă pentru a vorbi despre irigații, casa de comerț Unirea, programe dedicate  agriculturii… și lista este mai lungă decât o zi de post.

SĂRIȚI cu întrebări! Ca de fiecare dată, folosiți facebook-ul emisiunii Agro TV – Agricultura la Raport. Spre mirarea unora, veți primi răspunsuri la subiect.

În rest, rămâne cum am stabilit – mergem DOAR prin bătătură, DOAR cu treabă pe câmp sau DOAR în grajd ca să vedem de animale!

ATÂT!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole