29 iulie 2021 - 05:53

ORA 20:00 Fermierii romani au nevoie de BANI. Noi va spunem cum ii primiti

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. Despre BANI, BANI SI IAR BANI. Normal că pentru agricultură.

În noile condiții, fondurile europene CUM și mai ales CÂTE mai ajung la fermierii noștri?

În târg, se vorbește de niște ajutoare. Că s-ar da ba o sumă, ba alta, de euro pentru fiecare fermier afectat . Cum definesc autoritățile ”fermierul afectat”? Cum vin banii? Când vin banii? De unde vin banii? Grele întrebări, de ale căror răspunsuri se leagă viitorul!

Realizatorul Ovidiu Ghinea și invitații săi pe fonduri europene, o iau “cătinel” cu răspunsurile. Pentru moment, despre dosarele și condițiile obținerii banilor de la Bruxelles.

Invitații, îi știți: Marinela Strâmbulescu și Marian Vișu Iliescu, consultanți care de atâtea ori v-au ajutat.

Este normal să aveți nenumărate întrebări. Ca de fiecare dată, folosiți facebook-ul emisiunii Agro TV – Agricultura la Raport. Numai așa, cei care se pricep, vă pot da răspunsurile.

…și repetăm, până se prinde de toți:

La vreme de BOLEȘNIȚĂ, numai proștii râd în stradă sau pe uliță. Deștepții se hilizesc din casă, sau chiar după gardul bătăturii.

  1. Nu mai visati colegi din agricultura bani se vor duce probabil tot la cei care au noi astia mici vom fi exclusi de la masa celor bogati noi tot cu nopti nedormite tot cu ganduri cum ne vom plati bancile .imputurile dupa cum stit noi avem rate sezoniere deci nu ne incadram nici macar la asa zisa amanare a ratelor care inteleg ca e tot o teapa bancile nici nu vor vrea sa auda de asa ceva .nici dumnezu nici natura nu ne mai ajuta in baragan nu a mai plouat de luni bune grau e pe duca de semanat porumb sau floare se mai incumeta cate un sperand ca va ploua cine mai stie domnu Oros mai ese din cand in cand si mai anunta cate ceva nimic concret stiti ce vom recolta la toamna majoritatea dintre noi NIMiC .asa ca dublati productia da domnule prim ministru asa vom face .daca o vrea bunu dunezeu .Totusi sper ca veti lua intrun final si niste masuri adevarate .

Comments are closed.