ORA 20:00 Fermierii, in prim plan la ”Agricultura la Raport”! Solutii de CRIZA pentru seceta

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. Este seara dedicată în întregime fermierilor!

Realizatorul Ovidiu Ghinea și-a propus ca în ediția de azi a Agriculturii la Raport să dialogheze cu fermierii atât de încercați în această perioadă.

Așadar, prima oră a emisiunii este dedicată agricultorilor din partea de sud a României, puternic afectați de secetă. Veți vedea cum comentează situația fermierii din Țăndărei dar și din județul Brăila.

Începând cu ora 21:00, atenția se mută asupra celor din Moldova care din păcate, se confruntă cu aceleași probleme. Ce soluții propun pentru Guvern dar și pentru fermieri, aflați în această seară numai la Agro TV.

Vă reamintim că puteți folosi contul de socializare al emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport pentru a pune întrebări. Bineînțeles că veți primii și răspunsuri ca de fiecare dată, pentru că Agro TV te ascultă, Agro TV este vocea ta!

Citește și

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult