23 octombrie 2021 - 10:26

ORA 20:00 Cu ce probleme se confrunta crescatorii de bovine? Discutam la ”Agricultura la Raport”

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. Este seara dedicată crescătorilor de bovine. În urma pandemiei, aceștia au fost loviți și de alte probleme.

În ediția de azi, Ovidiu Ghinea vă dă întâlnire cu crescătorii de bovine. În prima parte a emisiunii, se vor purta discuții cu cei care se ocupă de creșterea vacii de carne. Cu ce se confruntă oamenii puteți afla chiar de la ei, cei care se luptă să crească în continuare aceste animale.

De la ora 21:00 păstrăm registrul dar ne mutăm atenția spre vaca de lapte. Ce se întâmplă cu prețul laptelui având în vedere stocurile foarte mari care există în acest moment dar și cum sunt susținuți acești crescători aflați bineînțeles, tot de la ei. Oamenii au soluții și vin cu propuneri pentru autorități pentru a trece de acestă perioadă mai ușor.

Așadar, rămâneți cu ochii pe Agro TV și conectați pe pagina de socializare a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo unde puteți trimite în continuare întrebările dumneavoastră pentru a participa activ la discuții!