28 iunie 2022 - 11:24

Ora 20:00- ”Conferința Cartoful 2021” reunește cei mai performanți cultivatori de cartof

În premieră pentru industria agribusiness din România, Agricover transformă conferințele tradiționale în emisiuni de televiziune! Azi, incepand cu ora 20.00, Agricultura la Raport cedeaza spatiul de emisie celei de-a șaptea ediție, ”Conferința Cartoful 2021”.

Moderată de Bogdan MIU, conferința reunește cultivatori performați de cartof din România, experți și specialiști din domeniul culturii cartofului și producători de tehnologii agricole, în încercarea de a analiza obiectiv piața cartofului la nivel național și european, unde suntem și încotro ne îndreptăm. În contextul pandemiei pe care o traversam și care ne limitează interacțiunile, Grupul Agricover își propune să susțină afacerile cultivatorilor de cartofi din România, pentru un an agricol profitabil! Asadar, azi, ora 20.00 va asteptam in fata televizoarelor in numar cat mai mare!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.