20 aprilie 2021 - 17:13

ORA 20:00 Bani, fonduri, finantare! Specialistii va spun cum le puteti obtine

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. Fondurile europene, esentiale pentru fermieri! Consultanta gratuita, in direct la AGRO TV

Vă invităm să urmăriți o nouă seară de discuții directe între consultanți și beneficiari. Nu trebuie să vă mai spunem că în fiecare marți vin în fața dumneavoastră cei care vă pot ajuta și ușura munca în ceea ce privește dosarele, normele de finanțare și orice altceva vă mai preocupă legat de acest subiect.

Cunoașteți deja că pe lângă cei doi consultanți prezenți, la discuții va participa și un beneficiar de fonduri europene. Tocmai pentru a demonstra o dată în plus, că acești bani nu sunt direcționați numai spre o anumită categorie. Așadar, toată lumea poate beneficia de mult râvnitele fonduri europene pentru agricultură dacă beneficiază de o consultanță bună și bineînțeles dacă întruniți cerințele necesare.

Nu uitați că sunteți în permanență invitați să participați la dezbaterile care au loc în fiecare seară în studioul nostru. Ținem legătura pe pagina de socializare a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport, acolo unde, ca de obicei așteptăm întrebările dumneavoastră. Răspunsurile știți că le primiți live chiar în timpul transmisiunii.