ORA 20:00 Agricultura la Raport – De la vegetal al zootehnic, subiecte de MAXIM interes!

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. De la vegetal la zootehnic, toate subiectele sunt de maxim interes și invitații pe măsură.

Ediția de azi a emisiunii va începe cu dezbaterea legată de sectorul vegetal și pagubele pe care le-au provocat fenomenele meteo extreme din ultima perioadă, mai ales seceta. Ce soluții propune ministerul, cum sunt văzute acestea de către fermieri și ceea ce ar trebui făcut în perioada imediat următoare veți afla de la ora 20:00.

Începând cu ora 21:00, Ovidiu Ghinea va dialoga cu cei care cresc ovine și caprine în România, pentru că este un sector care, ca multe altele, caută soluții la problemele cauzate de contextul actual în care ne aflăm.

Vă așteptăm în continuare întrebările pe pagina de socializare a talk show-ului nostru agricol, Agro TV – Agricultura la Raport. Astfel rămânem conectați iar răspunsurile le puteți auzi live pe timpul emisiei.

Citește și

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult