ORA 20:00 Agricultura la Raport – Dacian Ciolos vine cu ultimele noutati de la Bruxelles

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. Crescătorii de bovine sunt supărați. Prețul laptelui este descurajant pentru toți.

În prima parte a ediției din această seară, Ovidiu Ghinea va dialoga cu cei care cresc animale. Crescătorii de bovine vor veni în fața dumneavoastră pentru a-și expune problemele. Una dintre nemulțumirile lor este legată de faptul că prețul laptelui a început să scadă. Sunt multe stocuri la procesatori iar acest lucru îi afectează în mod direct pe cei care cresc animale.

Pe partea a doua a emisiunii, de la ora 21:00, fostul comisar pentru agricultură, fostul premier al României, Dacian Cioloș vine să ne spună ce măsuri pregătește Bruxelles-ul, ce sprijin ar putea să primească fermierii români în perioada imediat următoare.

Așadar, urmăriți cu mare atenție dezbaterea din acestă seară și nu uitați că dacă vreți să participați la discuțiile care au loc în studioul virtual al talk show-ului nostru agricol, puteți trimite părerile și întrebările dumneavoastră pe pagina de socializare, Agro TV – Agricultura la Raport.

Citește și

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult