7 decembrie 2021 - 01:17

ORA 20:00 Agricultura la Raport – Consultanta pentru accesarea fondurilor europene

Ora 20.00 – Agricultura la Raport! Fonduri europene prin PNDR!

În fiecare seară de marți, la Agro TV, Ovidiu Ghinea aduce în studioul emisiunii Agricultura la Raport specialiști în acordarea de finanțări nerambursabile, astfel încât fermierii să poată afla care sunt cele mai simple căi pentru obținerea de fonduri europene.

Nu uitați că sunteți în permanență invitați să participați la dezbaterile care au loc în fiecare seară în studioul nostru. Ținem legătura pe pagina de socializare a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport, acolo unde, ca de obicei așteptăm întrebările dumneavoastră. Răspunsurile știți că le primiți live chiar în timpul transmisiunii.

  1. Bună ziua! Sunt Popescu Magdalena, din Genuneni, Vâlcea. Am un cumnat, Boncu Ion care a depus o cerere de finanțare în 2019 pe 6.3. A fost selectat, a semnat decizia, dar nu a depus dosarul de plată. De la semnare sunt aproape trei luni. L-a sunat ieri, cineva de la OJFIR și i-a spus ca e posibil sa i se rezilieze contractul. El e surdo mut, nu a mai ținut legătura cu consultantul și de aceea s-a ajuns aici.
    Vă rog să îmi spuneți dacă se mai poate face ceva! Multumesc!

  2. Ma numesc Maria am 40 de ani liceu terminat sunt din jud Cluj lucrez 3 ha teren proprietatea failiei as dori sa va antreb daca pot accesa 50000 de euro pentru ami cumpara un Tractor cu utilajele sunt trecuta la A P I A DE 5 ANI . Va rog cu tot respectu sa ma ajutati Va Multumesc astept un raspuns si la telefon

    • Pentru a primi un raspuns de la specialisti, va rugam sa urmariti emisiunea Agricultura la raport, care se difuzeaza in fiecare marti, atunci cand se discuta despre fondurile europene, si puneti intrebarea in direct la telefonul afisat pe ecran sau pe pagina de facebook.

  3. Da am ancercat sa sun la emisiune de cateva ori dar sa terminat emisiunea va mai rog o data sa ami spuneti unde mai pot obtine informatii pt. ca vreau sa cresc nu sa cobor va multumesc astept un raspuns favorabil

    • Ca sa nu depindeti de liniile telefonice, in timpul emisiunii puneti intrebarea pe pagina de facebook Agrotv-Agricultura la raport. Dl. Ghinea urmareste pagina si veti primi raspuns in emisiune.

Comments are closed.