ORA 20:00 Agricultura la Raport – Ce se intampla cu pretul cerealelor?

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Probleme mari la culturile de toamnă și primăvară. Ce se întâmplă cu prețul cerealelor?

În prima parte a emisiunii din această seară Ovidiu Ghinea împreună cu invitații săi vor dezbate problema prețului cerealelor în contextul secetei și al ajutoarelor pe care trebuie să le primească fermierii pentru culturile de toamnă. Ce se va întâmpla însă cu cei care au probleme la culturile de primăvară? Mulți sunt nemulțumiți de lipsa precipitațiilor și de faptul că recoltele sunt puternic afectate de secetă.

Și irigațiile ocupă un loc pe agenda ediției de azi, aspect extrem de important în contextul actual legat de fenomenele meteorologice nefavorabile.

Nu uitați ca pagina de socializare a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport vă stă la dispoziție pentru toate mesajele și întrebările pe care vreți să ni le trimiteți. Răspunsurile le aflați în direct, chiar în timpul transmisiunii.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole