ORA 20:00 Agricultura la Raport. Ce sanse are agricultura BIO in Romania?

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Ce șanse are agricultura BIO în România?

Ovidiu Ghinea vă invită și în această seară să urmăriți două teme foarte importante. În prima parte a emisiunii se va discuta pe seama agriculturii ecologice. Veți afla de la invitați ce șanse are acest tip de agricultură să se dezvolte în România, ce potențial avem și de ce nu îl valorificăm, dar și ce fac alte state când vine vorba despre culturi eco.

De la ora 21.00, vin în fața dumneavoastră crescătorii de bovine. Urmează o întâlnire foarte importantă între aceștia și conducerea Ministerului Agriculturii. Așadar rămâneți cu ochii pe Agro TV, începând cu ora 20.00.

Știți deja că puteți participa la discuțiile care au loc în platou, dacă accesați pagina de socializare a emisiunii Agro TV – Agricultura la Raport, acolo unde aveți posibilitatea să trimiteți toate mesajele și întrebările pe care le aveți pentru invitații din această seară!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole