22 aprilie 2021 - 02:35

ORA 20:00 Adrian Oros vine cu raspunsuri pentru fermieri, in direct la AGRO TV

Ora 20:00 – Agricultura la Raport. Ministrul Agriculturii răspunde în exclusivitate pentru Agro TV, tuturor întrebărilor și îngrijorărilor fermierilor.

În această seară, primul invitat al realizatorului Ovidiu Ghinea este nimeni altul decât șeful MADR, Adrian Oros. Vă invităm să nu ratați această dezbatere pentru ca ministrul va anunța lucruri importante pentru viitorul agriculturii românești. Se va discuta despre secetă, despre piața de desfacere pentru producătorii români și măsurile pe care urmează să le ia ministerul pentru a stimula agricultura.

De la ora 21:00, vin în fața dumneavoastră legumicultorii. Cunoaștem cu toții faptul că le este din ce în ce mai greu să își comercializeze producția. Ce așteptări au de la Ministerul Agriculturii, aflați în această seară.

Nu uitați! Săriți cu întrebări. Întrebări pe care le puteți trimite pe pagina de socializare a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Noi suntem aici ca să vă venim în ajutor, pentru că Agro TV te ascultă, Agro TV este vocea ta!