ORA 20.30 – Initiativa in beneficiul producatorilor si consumatorilor romani

Avem tot ce ne trebuie în România pentru a asigura doar din producția internă toată hrana de care avem nevoie. Avem pământ, avem fermieri, avem fabrici de procesare. Cu toate acestea, importăm cantități uriașe de mâncare. Criza de acum e o lecție, dar și o imensă oportunitate. Dacă acționăm începând de acum, cu toții, alături de țărani, fermieri și autorități, putem schimba lucrurile. Măcar din punct de vedere al asigurării hranei să nu ne facem griji. 

Agro TV, alături de Asociația pentru Sprijinirea Dezvoltării Agriculturii din România, pornește campanii de informare, promovare și conștientizare. O nouă emisiune – Agricultura, o șansă pentru România, va arăta că nu există ferme mari sau ferme mici, ci doar fermieri care produc hrană românească pentru toată România. O campanie care poate să ne ducă foarte aproape de independența alimentară.

Citește și

Parerea voastra este intotdeauna importanta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Utilizăm cookie-uri pentru a vă asigura cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, trebuie să vă exprimați acordul asupra acestui lucru. Accept Citeste mai mult