Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Un nou episod din serialul „Ministrul Agriculturii”

De la ora 20:00, vă așteaptă o nouă ediție Agricultura la Raport cel mai îndrăgit talk-show agricol din România.

Ovidiu Ghinea va discuta astăzi cu George Cățean, propunerea USR pentru viitorul Ministru al Agriculturii și Dezvoltării Rurale, în cabinetul Cioloș, în cazul în care acesta va primi votul Parlamentului.

Ce-și propune Cățean să facă în cazul în care va ocupa fotoliul de ministru al Agriculturii, veți afla în această seară, în direct la emsiunea Agricultura la Raport de la ora 20.00, la Agro TV.

Și tot în ediția de astăzi, realizatorul Ovidiu Ghinea va discuta cu fermierii despre prețurile inputurilor care au devenit în ultima vreme foarte greu de controlat, creând nenumărate probleme fermierilor români. Ce soluții propun aceștia și ce idei au autoritățile pentru a soluționa această criză, aflați diseară, la AgroTV.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole