Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Realități din agricultura românească

O nouă săptămână, o nouă ediție Agricultura la Raport. Cel mai urmărit talk show agricol din România, vă aduce și astăzi în atenție subiecte importante din acest domeniu

Ovidiu Ghinea va discuta alături de invitații săi despre învățământul universitar din România, cu precădere cel agricol. Invitați vor fi doi reprezentanți ai Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din București, iar discuțiile se vor desfășura pe marginea nevoii de a învăța. Tinerii care vin să preia fermele sunt, în momentul de față, prea puțin pregătiți, iar acest lucru se observă. Fermierii activi se lovesc zilnic de fapul că absolvenții din domeniu au mari carențe în lucrul practic, dar și în teorie.

În partea a doua a emisiunii aflați detalii despre ce ar putea aduce ziua de mâine, mai exact – moțiunea de cenzură depusă de PSD împotriva Guvernului. Invitatul lui Ovidiu Ghinea în studio, va fi chiar un reprezentant al acestui partid.

Și tot în ediția din această seară a emisiunii Agricultura la Raport aflați prin ce situație trec câțiva crescători de ovine din țară, care-și scot animalele la păscut pe un teren ce urmează a fi folosit la incinerarea și îngroparea porcilor sacrificați din cauza pestei porcine africane.

Și dumneavoastră puteți participa la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole