Ora 20.00 – Agricultura la Raport. PNS, PAC și celelalte provocări pentru agricultura din România

O nouă ediție Agricultura la Raport cel mai urmărit talk-show agricol din România, vă aduce astăzi în atenție teme importante din actualitatea agriculturii românești.

Invitații realizatorului Ovidiu Ghinea din această seară vor fi Emil Dumitru, fost secretar de stat în MADR, actual deputat și membru al Comisiei pentru Agricultură, alături de doi cunoscuți fermieri Ionuț Olteanu și Alexandru Baciu.

Veți afla în Agricultura la Raport ce se mai întâmplă cu Planul Național Strategic, pe care România trebuie să-l aibă gata pînă la sfârșitul acestui an și pe care toată lumea îl așteaptă.

Și tot în această seară Ovidiu Ghinea și invitații săi vor vorbi despre noua Politică Agricolă Comună, despre creșterile alarmante ale prețurilor din ultima perioadă, precum și despre multiplele provocări cărora fermierii români trebuie să le facă față.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole