26 mai 2022 - 20:31

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Piscicultura românească, fără subvenții și chinuită de concurența din țările vecine!?

Ovidiu Ghinea vă invită la o nouă ediție a emisiunii dumneavoastră preferate, Agricultura la Raport.

În această seară, tema principală va fi piscicultura. Eternele problemele din acest sector sunt cunoscute de către cei care lucrează în domeniu însă ele nu se vor rezolva până nu vor fi cunoscute și de către cei care au putere de decizie.

Deși industria românească a peştelui ocupa un loc fruntaş în lume în perioada comunistă, azi lucrurile stau cu totul altfel iar oamenii sunt parca mai nemulțumiți ca niciodată. Care ar fi soluțiile, cu ce propuneri vin guvernanți, acestea și multe altele vor încerca să își găsească răspuns începând cu ora 20.00.

Dacă și dumneavostră lucrați în domeniu sau cunoașteți problemele care există și vreți să participați la discuțiie din platou, vă invităm să luați legătura cu noi pe pagina de socializare a emisiunii Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate întrebările și mesajele!

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.