Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Noi runde pentru PNS

O nouă ediție din Agricultura la Raport începe astăzi, imediat după știrile Agro Tv!

Ovidiu Ghinea vă invită să fiți alături de el și invitații săi, în număr cât mai mare, așa cum o faceți de fiecare dată.

Primul subiect de pe agenda zilei va fi Planul Național Strategic și noile runde de întâlniri și negocieri pe marginea acestui plan, care continuă să aibă loc și săptămâna aceasta, între oficialii Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale și reprezentanții fermierilor.

Ce se discută, ce decizii se vor lua pentru viitorul agriculturii românești din următorii șapte ani, urmează să aflați dacă rămâneți cu ochii pe postul nostru de televiziune.

De asemenea, se va discuta și despre viitoarea Politică Agricolă Comună, un subiect intens dezbătut în presa de specialitate din întreaga Europă. Foarte multe dintre deciziile Comisiei Europene privind această nouă PAC, vor impacta profund mai multe arii din agricultura românească. 

Vă invităm să rămâneți conectați așadar, și pe pagina de facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport, acolo unde vă așteptăm toate mesajele și întrebările.

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole