Ora 20.00 – Agricultura la Raport. La INDAGRA, alături de cei mai puternici jucători pe piața agro

Astă seară, ediție specială Agricultura la Raport realizată în studioul AGRO TV din cadrul târgului INDAGRA 2021.

Ovidiu Ghinea va avea alături invitați, expozanți din cadrul celui mai important eeveniment agro din acest an. Mihai Ivașcu, director marketing APIMAR și Alexandru Antonesei, brand manager Massey Ferguson vor fi prezenți în această ediție specială de Agricultura la Raport cu infromații oferite în exclusivitate pentru AGRO TV și noutăți de ultimă oră din domeniul tehnologiilor și utilajelor, expuse în cadrul INDAGRA 2021

În plus, vor fi invitați în studioul Agricultura la Raport de la INDAGRA și fermierii care vizitează târgul în această perioadă. Valentin Popa și Ion Cioroianu vin astăzi alături de Ovidiu Ghinea pentru a discuta despre ce noutăți au în vedere spre achiziționare pentru afacerile pe care le derulează, despre actualitățile agricole și problemele pe care le întîmpină, precum și despre rezultatele pe care le-au obținut anul acesta din agricultura pe care o practică.

Puteți urmări aceste discuții, accesând pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport

Și de asemenea, puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole