Ora 20.00 – Agricultura la Raport – Invitați de top, timp de două ore, în direct cu telespectatorii!

În această seară, la Agricultura la Raport, realizatorului Ovidiu Ghinea i se vor alătura invitați de top, cu nume și funcții, decidenți care vin să vă răspundă celor mai arzătoare întrebări.

 

Începând cu ora 20.00, în fața dumneavoastră vine Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, domnul Tánczos Barna. Știm că doriți lămuriri în multe aspecte și le veți primi, numai dacă rămâneți cu ochii pe postul nostru de televiziune.

A doua parte a emisiunii este dedicată noilor secretari de stat din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Noi v-am anunțat care sunt numele acestora însă acum îi aducem și în platou pentru a-i cunoaște și dumneavoastră.

Doi dintre cei cinci secretari de stat aflați în subordinea lui Adrian Oros vă vor prezenta domeniile lor de activitate. Este vorba despre George Aurelian Cățean și Marius Micu.
Vă garantăm că trebuie să ne urmăriți în număr cât mai mare, așa cum o faceți de fiecare dată și nu uitați că vă așteptăm și pe pagina oficială a emisiunii, Agro TV– Agricultura la Raport!

Puteți vedea sau revedea emisiuniule aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole