ORA 20.00 – Agricultura la Raport. Gripa aviară se extinde în România

Agricultura la Raport, cel mai urmărit talk show agricol din România, încheie săptămâna cu cele mai arzătoare subiecte ale momentului din industria agricolă.

Problema noilor focare de gripă aviară depistate în județul Mureș va fi analizată de Ovidiu Ghinea împreună cu invitații săi. Ce măsuri se iau la nivel național, cum ar trebui să gestionăm potențiala epidemie, dar și informații de ultimă oră despre acest subiect, vor fi prezentate de la ora 20.00, în emisiunea Agricultura la Raport.

De asemenea, datorită discuțiilor permanente dintre echipa Agro TV cu fermierii și reprezentanții domeniului agricol, veți afla care este stadiul actual al culturilor și noi aspecte referitoare la Planul Național de Redresare și Reziliență.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole