28 mai 2022 - 00:09

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Fonduri europene accesibile pentru fermieri

Agricultura la Raport revine în această seară cu o nouă ediție în direct! Și pentru că este marți, așa cum v-am obișnuit deja la AgroTV, vă invităm să urmăriți cu atenție emisiunea pentru a vă informa la zi despre toate modalitățile prin care puteți avea acces la fonduri europene.

Ovidiu Ghinea are și astăzi invitați, specialiști consultanți pe fonduri europene, care vă vor ajuta să înțelegeți mai bine procedurile prin care trebuie să treceți pentru a beneficia de măsurile de finanțare pentru agricultură și mediul rural.

Pentru detalii despre cum să elaborați un proiect pentru obținerea de fonduri europene sau cum puteți soluționa anumite probleme pe care le întâmpinați în proiectele pe care le aveți deja în derulare, aveți din nou ocazia să interveniți, în direct, într-o dezbatere interactivă la Agricultura la Raport

Nu ezitați să vă pregătiți întrebările pentru invitații prezenți în emisiune. Începînd cu ora 20:00 vă invităm și pe pagina de Facebook, Agro TV – Agricultura la Raport, unde ne puteți trimite toate mesajele dumneavoastră.

Vă reamintim că puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.