22 ianuarie 2022 - 17:06

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Fermierii așteaptă noile prevederi din Legea arendei

Astăzi vă invităm la o nouă ediție Agricultura la Raport , cel mai urmărit talk-show agricol din România. Realizatorul Ovidiu Ghinea va discuta alături de invitații săi despre subiectele fierbinți din agricultura românească.

Fermierii vor avea ocazia unui dialog în cadrul emisiunii cu George Scarlat, preşedintele Comisiei pentru agricultură, industrie alimentară şi dezvoltare rurală din Senat. Vor fi discuții pe marginea legii vânzării terenurilor agricole, dar și despre legea arendei și ce implică ea pentru fermierii români.

În plus, întrucât este unul dintre subiectele de actualitate ale momentului, veți putea afla mai multe detalii despre Planul Național Strategic și viitorul Pact Agricol Comun.

De asemenea veți afla cum se descurcă fermierii cu animalele sălbatice care le produc pagube din ce în ce mai mari. Pentru că foarte greu au parte de despăgubiri, în cele mai multe situații sunt nevoiți să-și acopere singuri pierderile.

Așteptăm mesajele dumneavoastră, întrebările, curiozitățile și nelămuririle pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.