Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Efectele instabilității politice asupra agriculturii

O nouă ediție Agricultura la Raport , cel mai urmărit talk show agricol din România, vă readuce astăzi în atenție teme foarte importante pentru viitorul agriculturii românești și numai.

Ovidiu Ghinea va discuta alături de invitații săi despre viitorul Pact Agricol Comun. Politica Uniunii Europene și ambițiile ei pentru agricultura sustenabilă prezintă atât oportunități, cât și mari provocări pentru fermierii români, dar și pentru statul român.

De asemenea, aflați noutăți din țară, unde lucrurile nu merg deloc bine pentru agricultori. Instabilitatea politică din România gnerează mari neajunsuri ferimierilor și veți putea urmări dezbateri pe această temă în ediția din această seară.

Și dumneavoastră puteți participa la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole