Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Despre campania agricolă de primăvară și revitalizarea sectorului zootehnic!

O nouă ediție din Agricultura la Raport, cel mai urmărit talk show agricol din România, vă aduce astăzi în atenție subiecte de actualitate, ca de fiecare dată.

Imediat după știrile Agro TV, Ovidiu Ghinea, alături de invitații săi vor discuta despre noua campanie agricolă de primăvară. Fermierii au început de ceva vreme munca câmpului și deja unii dintre ei vin cu previziuni despre recoltele pe care le vor strânge.

Se va dezbate și pe baza unei chestiuni mult discutate dar care încă necesită idei și mai ales acțiuni concrete: revitalizarea sectorului zootehnic. În ce stadiu este acesta în momentul actual și ce lucruri bune s-ar putea face în acest sens, veți afla dacă urmăriți emisiunea din această seară.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiuniule aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole