29 mai 2022 - 02:35

Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Cum se vede agricultura românească din Parlamentul European

Agricultura la Raport vă așteaptă în această seară, de la ora 20:00, cu o nouă ediție dedicată crescătorilor de animale.

Invitatul realizatorului Ovidiu Ghinea din această seară va fi europarlamentarul Daniel Buda, vicepreședintele comisiei pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală din Parlamentul European.

Veți putea urmări discuții pe tema posibiliei interziceri a exportului de animale vii, precum și un dialog pe marginea noului Plan Național Strategic.

Care sunt nevoile crescătorilor de animale și ce ar trebui să facă statul român în această perioadă, așa încât în următorii ani Politica Agricolă Comună să fie în sprijinul fermierilor români, veți afla în ediția de astăzi a emisiunii Agricultura la Raport

Așteptăm mesajele dumneavoastră, întrebările, curiozitățile și nelămuririle pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo ținem legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.