Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Cum își păstrează România „aurul verde”?

O nouă ediție Agricultura la Raport , cel mai urmărit talk show agricol din România, vă aduce astăzi în atenție un subiect sensibil și controversat: „aurul vrede” 

Ovidiu Ghinea va discuta alături de invitații săi despre ce face România în acest moment pentru a-și menține sectorul verde, despre cît mai avem din „aurul verde” și ce putem face să-l păstrăm. Cum ne îngrijim pădurile și ce moștenire suntem capabili să dăm mai departe urmașilor noștri, pentru o țară mai curată.

De asemenea veți putea urmări discuții pe marginea unui alt subiect important, cooperativele agicole. Puterea exemplului vă va demonstra că se poate găsi succesul și în acest domeniu, cu condiția să înțelegi ce înseamnă munca împreună.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole