Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Pesta porcină africană

Astăzi vă invităm la o nouă ediție Agricultura la Raport , cel mai urmărit talk-show agricol din România. Realizatorul Ovidiu Ghinea va discuta alături de invitații săi despre pesta porcină africană, un fenomen greu de oprit și care sunt efectele acesteia asupra ferimerilor români.

Veți putea afla mai multe despre subiectul central al ediției din această seară, de la invitații lui Ovidiu Ghinea în studio, fermieri care se confruntă cu efectele pestei porcine. Sunt județe întregi în care creșterea suinelor este periclitată.

În plus, veți afla mai multe detalii despre prețul cărnii de porc și despre cum reușesc fermele de porci din România să supraviețuiască.

De asemenea, veți putea urmări declarații pe aceste subiecte de actualitate din partea unui reprezentant al Autorității Naționale Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Sunteți și dumneavoastră invitați să participați la aceste discuții, folosind pagina oficială a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo vă așteptăm toate mesajele și putem ține legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole