Ora 20.00 – Agricultura la Raport. Cercetarea agricolă românească

Agricultura la Raport vă așteaptă în această seară, de la ora 20:00, cu o nouă ediție dedicată unor subiecte de larg interes din acest domeniu

În prima parte a emisiunii, realizatorul Ovidiu Ghinea va discuta alături de invitații săi despre rolul cooperativelor agricole și despre fermierii care au înțeles cât de folositoare pot fi acestea. Pentru ei rezultatele nu au întârziat să apară. Veți vedea în această seară un astfel de exemplu.

În a doua parte a emisiunii, de la ora 21:00, vom afla informații de ultimă oră despre cercetarea agricolă românească, dar și despre faptul că, din păcate, ea este mai mereu trecută în plan secundar de cei care conduc destinele agriculturii din România. Ce rezultate produc astăzi institutele de cercetare românești, vedem în ediția din această seară.

Așteptăm mesajele dumneavoastră, întrebările, curiozitățile și nelămuririle pe pagina oficială de Facebook a emisiunii, Agro TV – Agricultura la Raport. Acolo ținem legătura în permanență!

Puteți vedea sau revedea emisiunile aici.

Imaginile folosite sunt pur ilustrative. Unele sunt preluate de pe internet si pot sa nu se identifice cu momentul sau subiectul ori sa nu reflecte exact realitatea articolului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole